RADIO MARIA ALBANIA

Share

×

radio maria albania
Palinsesto RADIO MARIA ALBANIA
6:30 TA FILLOJMË DITËN ME JEZUSIN. SHENJTI I DITËS. URIMET E DITËLINDJEVE
7:00 LUTJET E MËNGJESIT
8:00RRUZARJA E SHENJTË
8:30 MESHA E SHENJTË
10:00 DOMETHËNIA SHPIRTËRORE E PSALMEVE / TË VËRTETAT THEMELORE TË FESË SË KRISHTERË
11:00 LEXIMI I LIBRIT – ORSELINA
11:30 LEXIMI I SHKRIMIT TË SHENJTË
12:00 MEDITIMI 5 MINUTA ME ZOTIN- DON PREKË LAZRAJ, LUTJA ENGJËLLI I ZOTIT, ORA E MESME DHE RRUZARJA SI SHENJË FALENDERIMI PËR TË MIRAT QË ZOTI NA I JEP
13:00 LEXIMI MEDITATIV I LIBRIT “TË PËRNGJAMËT E KRISHTIT”
14:00 PRINDËRIT, NDËRTUES TË MËDHENJ
15:00 KURORËZA NË NDER TË MËSHIRËS HYJNORE DHE SHËRBESA E LEXIMEVE
16:00 BURRAT E FJALËS NË BESËLIDHJEN E VJETËR
17:00 RUBRIKA E TELEFONATAVE PËR FALENDERIMET DHE NJETET TUAJA
18:00 MESHA E SHENJTË DHE LUTJA E MBRËMËSORES
19:00 NË UDHËTIM ME KRISHTIN
20:00 PARAQITJA E LEXIMEVE TË DITËS SË DIELË, SHPJEGIMI I TYRE
21:00 RRUZARJA E SHENJTË
22:30 LEXIMI I LIBRIT

Frequenze di RADIO MARIA ALBANIA in digital radio Dab Plus
RADIO MARIA ALBANIA fa parte del Consorzio nazionale Dab Italia e la si può ascoltare in tutta Italia sul Canale 12C con frequenza 227,360 MHz.

ALTRE EMITTENTI ASCOLTABILI IN DAB PLUS:
radio maria